2nd ER4 Multimodality workshop

SYN+AIR will be participating in the upcoming ER4 Multimodality workshop held by Sesar JU taking place on March 5th, 2021. This presents a great opportunity to learn more about the projects funded under the SJU initiative.

SYN+AIR will have the chance to present updates regarding the busienss and data sharing axes at 14:40. Below you can find the agenda for the event.


AGENDA

Session starting at 12:00 and concluding at 15:30:

  • 12:00 – Welcome [5 minutes]
  • 12:05 – Introduction (Agenda, goals of the meeting) [10 minutes, – X-TEAM D2D WP2 leader]
  • 12:15 – X-TEAM D2D Project results – presentation of D2.1 Future scenarios and barriers (scenarios, technologies, barriers identified, next steps and conclusions + discussion) [35 minutes, – X-TEAM D2D WP2 leader]
  • 12:50 – MODUS Project results – Modus expert survey and workshop (results and conclusions + discussion) [35 minutes, – MODUS PM]
  • 13:25 – lunch break [35 minutes]
  • 14:00 – TRANSIT Project results  [20 minutes, – TRANSIT PM]
  • 14:20 – IMHOTEP Project results [20 minutes, – IMHOTEP PM]
  • 14:40 – SYN+AIR Project – areas of synergies [20 minutes, – SYN+AIR PM]
  • 15:00 – Conclusions, next steps and possible common activities [30 minutes – X-TEAM D2D WP2 leader and All]

SHARE THIS POST

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

This project has received funding from the SESAR Joint Undertaking under the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 894116

info@syn-air.eu

© All Rights Reserved 2021